SHIKO FILMIN MBRETËRIA NË SHQIP

Mbretëria është një film 82 minutësh i xhiruar në vreshtat e Kosovës dhe plazhet e Malit të Zi. Fitues i 23 çmimeve të festivaleve të filmit, ky film që nxit zemrën kap fuqinë e faljes dhe pajtimit gjatë udhëtimit të jetës.

Fatmiri, djali i llastuar i pronarit të vreshtave, shpreson të bëhet i famshëm. Duke ndihmuar një artist gënjeshtar, ai mashtrohet dhe humbet gjithçka që kishte. Me fjalët kumbuese të vëllait për dështimin e tij në mendje, Fatmiri vendos ta demantojë vëllain. Gjërat keqësohen së tepërmi për Fatmirin, por a do të gjejë ai guxim të kthehet në shtëpi?

SHKARKO FILMIN MBRETËRIA FALAS NË HD

Shkarko Paketën e Eventit të Filmit Mbretëria më poshtë!

ORGANIZO NJË EVENT FILMI ME FILMIN MBRETËRIA

Shkarkoni filmin Mbretëria gjuhën tuaj për organizuar ndonjë event filmik apo për kaluar një mbrëmje mirë me familje dhe miq.

Paketa e Eventit Filmit Mbretëria përmban:

  • Posteri i filmit (Printo)
  • Fletushka e filmit (E-Mail)
  • PowerPoint Slide
  • Udhëzues Diskutimi për biseda kuptimplota pas filmit

Për të shikuar apo shkarkuar Trailerin e Filmit Mbretëria në Shqip në formate të tjera, kliko këtu.

Për të shikuar apo shkarkuar Filmin Mbretëria në Shqip në formate të tjera, kliko këtu

Scroll to top